Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Hokejový turnaj přípravek - Jablonec nad Nisou

04.04.2017 | Vít Kestner

Pro začínající nejmenší hokejisty ročníku 2010 - 2011 byl v sobotu 1. 4. 2017 uspořádán hokejový turnaj v Jablonci nad Nisou pod záštitou náměstka primátora Ing. Miloše Zahradníka. 

HC Frýdlant reprezentoval již několika turnaji ostřílený první útok ve složení Ondra Závěta, Štefan Podhorský, Kuba Křelina a Eda Matějka. Druhý útok zastupovali naopak úplní nováčci, kteří se tento rok začali seznamovat s hokejem - Martin Šimička, Vít Kestner, Matěj Šturm, Mikuláš Sršeň a Tomáš Sršeň. V brance úřadoval svými zákroky Pavel Novák.

První zápas proti Lomnici začali naši borci v ostrém tempu a týdenní výpadek bez tréninkového drilu na nich nebyl vůbec znát, naopak...
První útok, nadstandardně bruslařsky vybavených hráčů, převyšoval soupeře pohybem a skóroval z každé větší příležitosti. Druhý útok hrál více defenzivně a nepouštěl tak soupeře do větších šancí. I proto utkání skončilo 14 : 0.

Druhý zápas proti Jablonci B, po překotném převlíkání dresů, byl v duchu toho prvního veden stejně - první útok zajišťoval velmi ofenzivní hru a ten druhý defenzivní s občasnými výpady k soupeřově brance, za což mu byli odměnou 3 vstřelené góly. Výsledek byl 18 : 1 pro HC Frýdlant.

Třetí zápas v řadě bez odpočinku proti Jablonci A byl pro většinu hráčů již fyzicky náročnější a někteří ke konci „tahali nohy“. I přes to si všichni plnili své úlohy na hřišti a nepouštěli soupeře do velkých šancí. Když už, tak zasáhl náš brankář, chytající ve velké pohodě. I proto se zrodila třetí výhra a to v poměru 6 : 2.

Po jedno-zápasové pauze, kdy všichni hráči doplnili vitamíny, tekutiny a potřebné sacharidy jsme šli na poslední zápas proti silnému soupeři z Turnova. V tomto zápase naši borci ochutnali, co to je po chvilce prohrávat v zápase 1 - 0. Nikdo z nich se tohoto výsledku nezalekl a po ospalejším začátku opět začali bruslařsky převyšovat soupeře. To přineslo své ovoce a i poslední výhru v turnaji 10 : 3.

První místo na turnaji bylo pro všechny příjemným zakončením sezóny 2016 / 2017 a medaile s diplomem to jen podtrhli. Příslib dobrých výsledků pro příští sezóny je položen.

Velké díky patří i našim fanouškům, kteří byli opravdu hooodně slyšet.

Sportu zdar a frýdlantskému hokeji zvlášť.

Trenéři nejmladší přípravky J

 
Aktuální články
DISCO NA LEDĚ

Přijďte si užít večer plný zábavy, hudby a tance na ledu!

 
Víkendové veřejné bruslení

Poslední zimní bruslení se blíží! Připomínáme, že za necelý měsíc uzavřeme brány našeho  zimního stadionu.

 
HC Frýdlant poražen v prodloužení: Ztráta, která znamená vyřazení z play-off.

HC Frýdlant poražen v prodloužení: Ztráta, která znamená vyřazení z play-off.

 
Frýdlantští hokejisté podlehli v prvním play off zápasu na hřišti Lomnice
 
Jsme v Play-Off
 
Škola bruslení pro dospělé
 
Školička bruslení pro nejmenší
 
Úterní dohrávka se vydařila
 
Informace k nadcházejícímu omezení provozu zázemí zimního stadionu
 
Rozjetí Gepardi přijeli do Frýdlantu
 
Výsledky
Muži | neděle 25.02.2024, 18:00
HC Frýdlant - HC Lomnice nad Popelkou
3:4 pp ()
 
Junioři | Sobota 20.01.2024
HC Jablonec nad Nisou - HC Frýdlant
11:2 ()
 
Dorost | Neděle 21.01.2024
HC Česká Lípa - HC Frýdlant
8:0 ()
 
Starší žáci | Sobota 02.12.2023
HC Frýdlant - HC Lomnice nad Popelkou
6:8 ()
 
Mladší žáci | sobota 09.12.2023, 12:30
HC Frýdlant - HC Jablonec nad Nisou
5:4 ()
 
 
© eSports s.r.o. & HC Frýdlant - kontakt: jech@hcfrydlant.org RSS