Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Juniorka přivezla z Opočna plný počet bodů

16.10.2016 | Martin Klečka

HC Opočno - HC Frýdlant  2:3 (1:2,0:1,1:0)

Opočno 15.10.2016

Naše juniorka dojela na druhý venkovní zápas v řadě do Opočna. Po náročné cestě se  zápas rozjížděl pozvolna. A to z obou stran.  Tento vývoj nám však pro tentokrát vůbec nevadil, neboť díky marodce naši chlapci točili pouze dvě pětky a takto hraný zápas bývá vždy fyzicky  náročný.   Navíc, když v 6. Minutě domácí skórovali a rozhodčí nás poslal do oslabení.  Scénář hry se však nemohl pro nás vyvíjet lépe. Poté, co jsme ustáli zmíněnou přesilovou hru domácích, vsítili naši hráči dva slepené góly v 10. minutě, jmenovitě Michal Špinka a Honza Dlouhý.  Po tomto obratu se nicméně obraz hry nezměnil, naši kluci i v tomto počtu drželi krok s domácími, a také je i přehrávali.  Museli jsme však dále  odolávat dalším přesilovým hrám domácích, které byly nařízeny ne vždy za “učebnicový“ faul ( obdrželi jsme celkem 26 trestných minut), kdy si   Petr Vondrák v naší bráně  připisoval jeden dobrý zákrok za druhým.  Nic na tomto nezměnila ani 24.minuta, kdy po nádherné kombinaci celé lajny opět skóroval Honza Dlouhý, naše  letní posila z České Lípy. Hra tedy  plynula za stejného obrazu a stavu 1:3   až do 55. minuty, kdy domácí  vykřesali jiskru naděje a korigovali na 2:3.  Nutno dodat, že šlo o zbytečný gól po chybě při našem střídání. Jednalo se snad o jedinou velkou chybu, kterou jsme v tomto zápase udělali. Ani tato situace nás však nedostala pod tlak a zápas jsme dohrávali většinou  s pukem na našich hokejkách. Závěrečná hra bez brankáře domácích byla spíš jen povinností, než vyústění nějakého tlaku. Také skončila pouze šarvátkou u naší brány, než nějakou vyloženou šancí, která by ohrozila Petra Vondráka.

I když byl tento zápas fyzicky náročný, hoši jej zvládli výborně. Ať už v poli nebo náš bezchybný gólman. Po venkovním tripu tedy přivážíme domů další důležité body.

 HC Frýdlant: Vondrák Petr –, Balabán Petr , Oszi Ondřej, Doubek Petr ,Šimůnek Jakub – Špinka Michal, Janda Tomáš, Kunst Jakub, Beran Petr, Burdys Michal, Dlouhý Jan

 

 
Aktuální články
DISCO NA LEDĚ

Přijďte si užít večer plný zábavy, hudby a tance na ledu!

 
Víkendové veřejné bruslení

Poslední zimní bruslení se blíží! Připomínáme, že za necelý měsíc uzavřeme brány našeho  zimního stadionu.

 
HC Frýdlant poražen v prodloužení: Ztráta, která znamená vyřazení z play-off.

HC Frýdlant poražen v prodloužení: Ztráta, která znamená vyřazení z play-off.

 
Frýdlantští hokejisté podlehli v prvním play off zápasu na hřišti Lomnice
 
Jsme v Play-Off
 
Škola bruslení pro dospělé
 
Školička bruslení pro nejmenší
 
Úterní dohrávka se vydařila
 
Informace k nadcházejícímu omezení provozu zázemí zimního stadionu
 
Rozjetí Gepardi přijeli do Frýdlantu
 
Výsledky
Muži | neděle 25.02.2024, 18:00
HC Frýdlant - HC Lomnice nad Popelkou
3:4 pp ()
 
Junioři | Sobota 20.01.2024
HC Jablonec nad Nisou - HC Frýdlant
11:2 ()
 
Dorost | Neděle 21.01.2024
HC Česká Lípa - HC Frýdlant
8:0 ()
 
Starší žáci | Sobota 02.12.2023
HC Frýdlant - HC Lomnice nad Popelkou
6:8 ()
 
Mladší žáci | sobota 09.12.2023, 12:30
HC Frýdlant - HC Jablonec nad Nisou
5:4 ()
 
 
© eSports s.r.o. & HC Frýdlant - kontakt: jech@hcfrydlant.org RSS