Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Víkendové zápasy juniorů

01.11.2016 | Martin Klečka

HC Nová Paka / Jičín – HC Frýdlant  0:2 (0:0,0:2,0:0)

HC Frýdlant – HCM Jaroměř 2:11 ( 1:4, 0:4, 1:3)

HC Nová Paka / Jičín – HC Frýdlant 

0:2 (0:0,0:2,0:0)

 

Ve sváteční den 28.10. vyjela juniorka na další venkovní zápas, tentokráte do Nové Paky.  Chlapci nastoupili  k zápasu v roli favorita, avšak celou první třetinu jsme se nedokázali prosadit.  Obrat nastal až ve třetině druhé, kdy jsme dvěma góly získali již pro soupeře nedostižný náskok. Ve třetí třetině jsme již  měli navrch a zápas se dohrával v klidu.  Sváteční pohodu a klid dokazuje také to, že se celý zápas hrál bez vyloučení.

Sestava HC Frýdlant: Jiránek Jiří, od 40. min Vondrák Petr – Folda Jiří, Šimůnek Jakub, Slavík Tomáš, Oszi Ondřej – Beran Petr, Kouba Pavel, Beran Jiří, Kunst Jakub, Novotný Jiří, Heinzl Jiří

 

HC Frýdlant – HCM Jaroměř

2:11 ( 1:4, 0:4, 1:3)

 

Další den jsme nastupovali k zápasu už jako  lídr krajské ligy k zápasu kola s druhým v pořadí HCM Jaroměří. Nutno dodat, že soupeř měl zápas k dobru. Všichni nastoupili k zápasu s odhodláním udržet vedení v tabulce a soupeře porazit. Navíc, když soupeř dorazil k zápasu s notně prořídlou sestavou. V tomto případě však kvantita nepřevýšila kvalitu. Ač hrál soupeř pouze na dvě útočné i obranné formace, převyšoval nás bruslařsky i kombinačně  po celý zápas. Ale nepředbíhejme.

První třetina začala svižně na obou stranách. Již ale ve 4. minutě náš tým inkasoval poprvé z hole hráče č. 13 Aleše Hlavničky. Ačkoliv vynikající hokejové schopnosti tohoto hráče byly všem známy, dostával tento mnoho prostoru ke hře, navzdory domluvené taktice. Z tohoto gólu jsme se ještě oklepali a hráli vyrovnanou hru, s šancemi na obou stranách. Když v 7. minutě vyrovnal Petr Doubek, zdálo se, že zápas bude velmi vyrovnaný. Zvláště když po tomto gólu jsme našeho soupeře zatlačili před jeho bránu a vytvořili si minimálně tři gólové šance, kdy zvonily i tyče u brány. Když se už zdálo, že gól do sítě hostí je na spadnutí, potvrdilo se známé pravidlo, nedáš – dostaneš. V jedenácté minutě se soupeř dostal z pod tlaku do brejkové situace a skóroval. Za 30s. pak následoval slepený gól na 1:3 a toto nás srazilo na nějaký čas do kolen.  Když už to vypadalo, že se naši hráči vzchopili a začali jsme se opět dostávat do šancí, udeřil soupeř gólem do šatny na 1:4.

Přes veškerou snahu namotivovat mužstvo o přestávce k výkonu, který by znamenal obrat, se tento nekonal.  I když ze začátku druhé třetiny jsme se dostali do několika slibných šancí,  ve 26. a 31. minutě nám zlomil vaz svým dokonaným hattrickem Hlavnička. Poté už se zápas pouze dohrával. Bohužel góly do naší brány padaly dál.  Útočná trojice se zmíněným Hlavničkou dala deset z jedenácti gólu, kdy hráč č. 5 Mertlík jich dal celé čtyři. 

Po zápase kabina sebekriticky ohodnotila svůj výkon a doufejme, že tento výsledek hráče “nakopne“ k většímu úsilí v boji o co nejlepší výsledek v krajské lize, neboť, jak se v tomto zápase sami přesvědčili, tento nepříjde sám. 

Sestava HC Frýdlant: Jiránek Jiří–Balabán,Petr Folda Jiří, Němeček Tomáš, Oszi Ondřej, Šimůnek Jakub, Slavík Tomáš,– Špinka Michal, Janda Tomáš, Kunst Jakub, Beran Jiří, Šimůnek Jiří, Křížek Vladimír, Dlouhý Jan, Doubek Petr, Kouba Pavel

 
Aktuální články
DISCO NA LEDĚ

Přijďte si užít večer plný zábavy, hudby a tance na ledu!

 
Víkendové veřejné bruslení

Poslední zimní bruslení se blíží! Připomínáme, že za necelý měsíc uzavřeme brány našeho  zimního stadionu.

 
HC Frýdlant poražen v prodloužení: Ztráta, která znamená vyřazení z play-off.

HC Frýdlant poražen v prodloužení: Ztráta, která znamená vyřazení z play-off.

 
Frýdlantští hokejisté podlehli v prvním play off zápasu na hřišti Lomnice
 
Jsme v Play-Off
 
Škola bruslení pro dospělé
 
Školička bruslení pro nejmenší
 
Úterní dohrávka se vydařila
 
Informace k nadcházejícímu omezení provozu zázemí zimního stadionu
 
Rozjetí Gepardi přijeli do Frýdlantu
 
Výsledky
Muži | neděle 25.02.2024, 18:00
HC Frýdlant - HC Lomnice nad Popelkou
3:4 pp ()
 
Junioři | Sobota 20.01.2024
HC Jablonec nad Nisou - HC Frýdlant
11:2 ()
 
Dorost | Neděle 21.01.2024
HC Česká Lípa - HC Frýdlant
8:0 ()
 
Starší žáci | Sobota 02.12.2023
HC Frýdlant - HC Lomnice nad Popelkou
6:8 ()
 
Mladší žáci | sobota 09.12.2023, 12:30
HC Frýdlant - HC Jablonec nad Nisou
5:4 ()
 
 
© eSports s.r.o. & HC Frýdlant - kontakt: jech@hcfrydlant.org RSS