Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Výhra v prodloužení proti nováčkovi z Děčína

13.11.2016 | Tomáš Beníšek

HC Frýdlant - HC Děčín B 6:5 PP, (2:1,1:3,2:1,1:0)

Branky a nahrávky: 13. Beníšek (Pešek, Kolmann), 14. Vološín (Pešek, Sommer), 26. Beníšek (Velechovský), 50. Šír, 51. Beníšek (Velechovský, Beran), 63. Beníšek (Pešek, Sommer) – 8. Chovanec, Strnad, Kment), 24. Saska (Chovanec), 28. Pulda (Strnad), 37. Chovanec, 50. Rubeš (Čejka).

Rozhodčí: Touš – Bernat, Kreibich.  Vyloučení: 5:2. Využití: 0:1. Diváci: 62.

Sestava:

Frýdlant: Prošek (od 37. min Blažek) – Kolmann, Doubek, Pešek, Novotný, Němeček – Hodač, Šostý, Kotrč – Beran, Beníšek, Velechovský – Vološín, Šír, Sommer. Trenér Mikan.


Druhou polovinu základní části Krajské hokejové ligy Libereckého kraje zahájil Frýdlant domácím utkáním s týmem HC Děčín “B“. Nováček soutěže si zatím nevede vůbec špatně a drží se na dostřel prvnímu místu. První vzájemné utkání navíc vyhrál poměrem 5:2 a tak měli domácí soupeři co vracet.

Lépe však začali hosté, kteří využili chybné rozehrávky domácích a po pěkné kombinaci vedli zásluhou Chovance. Frýdlant byl však aktivnější a po zásluze vyrovnal, když se v situaci jeden na jednoho prosadil Beníšek. A hned vzápětí přidali domácí druhou branku. Po vyhraném vhazování v útočném pásmu jemně tečoval Peškovu střelu Vološín, 2:1.

Druhá dvacetiminutovka ale patřila hostům z Děčína. O vyrovnání se ve 24. minutě postaral Saska. Na jeho branku Frýdlant ještě dokázal odpovědět. Beníšek se dostal až za obranu hostů a střelou k tyči vrátil domácím vedení.  To však netrvalo příliš dlouho, ve skrumáži před brankou se nejlépe zorientoval děčínský Pulda a bylo znovu vyrovnáno. Tři minuty před koncem druhé periody pak Proškovi propadlo lehké nahození Chovance a hosté najednou vedli. Frýdlantský trenér Mikan poté sáhnul k výměně brankáře, Proška nahradil v domácí brance Blažek.

Ve třetí třetině Frýdlant postupně dobýval hostující branku, Děčín však hrozil z rychlých protiútoků. V polovině třetího dějství nahazoval frýdlantský Šír puk z nulového úhlu na branku a hostující brankář si jej nešťastně srazil za svá záda. Remízový stav ale vydržel pouhých dvanáct vteřin, poté hosty poslal znovu do vedení Rubeš. Také Frýdlant ale našel rychlou odpověď. Za další minutu pěknou střelou pod břevno završil svůj hattrick frýdlantský Beníšek a stav zápasu byl opět nerozhodný, 5:5.  V závěru třetí třetiny pak měli hosté k dispozici přesilovou hru, domácí se ale dokázali ubránit a tak zápas dospěl až do prodloužení.  To ukončil v 63. minutě již svým čtvrtým gólem v utkání frýdlantský Beníšek, který krásně tečoval Peškovu střelu a přisoudil tak domácím bod navíc.

Frýdlant tak dokázal v utkání plném zvratů přetlačit dobře hrající tým Děčína a po výhře v prodloužení tak potvrdil svou zlepšenou formu z posledních utkání.  Nyní čeká na frýdlantské hokejisty série tří zápasů na venkovních kluzištích. Ten první sehrají netradičně již ve čtvrtek 17. listopadu na ledě ambiciózního Turnova.

 

Autor : Tomáš Beníšek


 
Aktuální články
DISCO NA LEDĚ

Přijďte si užít večer plný zábavy, hudby a tance na ledu!

 
Víkendové veřejné bruslení

Poslední zimní bruslení se blíží! Připomínáme, že za necelý měsíc uzavřeme brány našeho  zimního stadionu.

 
HC Frýdlant poražen v prodloužení: Ztráta, která znamená vyřazení z play-off.

HC Frýdlant poražen v prodloužení: Ztráta, která znamená vyřazení z play-off.

 
Frýdlantští hokejisté podlehli v prvním play off zápasu na hřišti Lomnice
 
Jsme v Play-Off
 
Škola bruslení pro dospělé
 
Školička bruslení pro nejmenší
 
Úterní dohrávka se vydařila
 
Informace k nadcházejícímu omezení provozu zázemí zimního stadionu
 
Rozjetí Gepardi přijeli do Frýdlantu
 
Výsledky
Muži | neděle 25.02.2024, 18:00
HC Frýdlant - HC Lomnice nad Popelkou
3:4 pp ()
 
Junioři | Sobota 20.01.2024
HC Jablonec nad Nisou - HC Frýdlant
11:2 ()
 
Dorost | Neděle 21.01.2024
HC Česká Lípa - HC Frýdlant
8:0 ()
 
Starší žáci | Sobota 02.12.2023
HC Frýdlant - HC Lomnice nad Popelkou
6:8 ()
 
Mladší žáci | sobota 09.12.2023, 12:30
HC Frýdlant - HC Jablonec nad Nisou
5:4 ()
 
 
© eSports s.r.o. & HC Frýdlant - kontakt: jech@hcfrydlant.org RSS